LXC Hosts Monitoring Parse Error

Hello everyone,

We are trying to use LXC support in Opennebula 5.10. We added a LXC host successfully and we are able to deploy a LXC container without problems.

However, if we check the oned.log, we notice the following monitoring errors:

Wed May 13 17:11:35 2020 [Z0][ONE][E]: Error parsing host 40 information: syntax error, unexpected COMMA, expecting EQUAL or EQUAL_EMPTY at line 32507, columns 6:8. Monitoring information:
Sorry, home directories outside of /home are not currently supported.
See https://forum.snapcraft.io/t/11209 for details.
ARCH=x86_64
MODELNAME=“Intel® Xeon® CPU E5-2620 v2 @ 2.10GHz”
HYPERVISOR=lxd
TOTALCPU=2400
CPUSPEED=1573
TOTALMEMORY=49417544
USEDMEMORY=1765168
FREEMEMORY=47652376
FREECPU=2400
USEDCPU=0
NETRX=9906291178234
NETTX=12040638796501
DS = [
ID = 0,
USED_MB = 69455,
TOTAL_MB = 255775,
FREE_MB = 186321
]
DS = [
ID = 1,
USED_MB = 69455,
TOTAL_MB = 255775,
FREE_MB = 186321
]
DS = [
ID = 2,
USED_MB = 69455,
TOTAL_MB = 255775,
FREE_MB = 186321
]
DS = [
ID = 206,
USED_MB = 69455,
TOTAL_MB = 255775,
FREE_MB = 186321
]
DS = [
ID = 208,
USED_MB = 69455,
TOTAL_MB = 255775,
FREE_MB = 186321
]
DS_LOCATION_USED_MB=69455
DS_LOCATION_TOTAL_MB=255775
DS_LOCATION_FREE_MB=186321
HOSTNAME=hipervisor-name
HUGEPAGE = [ NODE_ID = “0”, SIZE = “2048”, PAGES = “0”, FREE = “0” ]
HUGEPAGE = [ NODE_ID = “0”, SIZE = “1048576”, PAGES = “0”, FREE = “0” ]
CORE = [ NODE_ID = “0”, ID = “5”, CPUS = “5,17” ]
CORE = [ NODE_ID = “0”, ID = “4”, CPUS = “4,16” ]
CORE = [ NODE_ID = “0”, ID = “3”, CPUS = “3,15” ]
CORE = [ NODE_ID = “0”, ID = “2”, CPUS = “2,14” ]
CORE = [ NODE_ID = “0”, ID = “1”, CPUS = “1,13” ]
CORE = [ NODE_ID = “0”, ID = “0”, CPUS = “0,12” ]
MEMORY_NODE = [ NODE_ID = “0”, TOTAL = “32927108”, FREE = “29780644”, USED = “3146464”, DISTANCE = “0 1” ]
HUGEPAGE = [ NODE_ID = “1”, SIZE = “2048”, PAGES = “0”, FREE = “0” ]
HUGEPAGE = [ NODE_ID = “1”, SIZE = “1048576”, PAGES = “0”, FREE = “0” ]
CORE = [ NODE_ID = “1”, ID = “3”, CPUS = “9,21” ]
CORE = [ NODE_ID = “1”, ID = “5”, CPUS = “11,23” ]
CORE = [ NODE_ID = “1”, ID = “1”, CPUS = “7,19” ]
CORE = [ NODE_ID = “1”, ID = “0”, CPUS = “6,18” ]
CORE = [ NODE_ID = “1”, ID = “4”, CPUS = “10,22” ]
CORE = [ NODE_ID = “1”, ID = “2”, CPUS = “8,20” ]
MEMORY_NODE = [ NODE_ID = “1”, TOTAL = “16490436”, FREE = “14078776”, USED = “2411660”, DISTANCE = “1 0” ]
VM_POLL=YES
LXD_PROFILES=""
VERSION=“5.10.4”

The host template is as follows::

XX hipervisorname 2 2 1589382903 0 default 0 0 0 49417544 2400 255775 49417544 2400 186321 47649096 2400 69455 1768448 0 0 1

The opennebula-node-lxd versions are as follows:

ii opennebula-node 5.10.5-1 all empty package to prepare a machine as OpenNebula Node
ii opennebula-node-lxd 5.10.5-1 amd64 sets up an OpenNebula LXD virtualization node

Do you have any clue to fix these errors?,

Thank you very much in advance,
Best Regards,