FYI - Error Don't have Permissions

This is just an FYI for everyone to look at. I found an odd thing happening when I looked in oned.log file after seeing this error in my ON Console

Fri Sep 18 05:48:39 2015 [ONE][E]: Error monitoring Host farragut (2): -

Then I looked in to my log file at /var/log/one/oned.log
root@intrepid:~# tail -f 500 /var/log/one/oned.log
tail: cannot open ‘500’ for reading: No such file or directory
==> /var/log/one/oned.log <==
Fri Sep 18 05:48:38 2015 [InM][I]: ExitCode: 255
Fri Sep 18 05:48:39 2015 [InM][I]: Command execution fail: ‘if [ -x “/var/tmp/one/im/run_probes” ]; then /var/tmp/one/ im/run_probes kvm /var/lib/one//datastores 4124 20 2 farragut; else exit 42; fi’
Fri Sep 18 05:48:39 2015 [InM][I]: Warning: Permanently added ‘farragut,192.168.1.4’ (ECDSA) to the list of known host s.
Fri Sep 18 05:48:39 2015 [InM][I]: Permission denied, please try again.
Fri Sep 18 05:48:39 2015 [InM][I]: Permission denied, please try again.
Fri Sep 18 05:48:39 2015 [InM][I]: Permission denied (publickey,password).
Fri Sep 18 05:48:39 2015 [InM][I]: ExitCode: 255
Fri Sep 18 05:48:39 2015 [ONE][E]: Error monitoring Host farragut (2): -
Fri Sep 18 05:48:43 2015 [ImM][D]: Datastore system (0) successfully monitored.
Fri Sep 18 05:48:44 2015 [InM][D]: Host intrepid (1) successfully monitored.
Fri Sep 18 05:49:05 2015 [ReM][D]: Req:7664 UID:0 VirtualMachinePoolInfo invoked, -2, -1, -1, -1
Fri Sep 18 05:49:05 2015 [ReM][D]: Req:7664 UID:0 VirtualMachinePoolInfo result SUCCESS, “<VM_POOL></VM_POOL>”
Fri Sep 18 05:49:05 2015 [ReM][D]: Req:7664 UID:0 VirtualMachinePoolInfo invoked, -2, -1, -1, -1
Fri Sep 18 05:49:05 2015 [ReM][D]: Req:7664 UID:0 VirtualMachinePoolInfo result SUCCESS, “<VM_POOL></VM_POOL>”
Fri Sep 18 05:49:08 2015 [ImM][D]: Datastore system (0) successfully monitored.
Fri Sep 18 05:49:09 2015 [InM][D]: Host intrepid (1) successfully monitored.

What it was is the ~/.ssh/authorize_keys did not match the frontend keys. When I put the key from the frontend in to the node it came up and everything is now working. Hope this helps some of the newbies out there.